fbpx

Организираха нетрадиционно фирмено парти в подкрепа на „За Нашите Деца”

декември 30 2010

Декември е месецът на фирмените партита, когато служителите се събират, за да отпразнуват отминалата година и да се повеселят заедно. Фирмите Идо Стил – ТМ ООД, Нойзи Дизайн и реклама ООД, Джей Пойнт ООД, Джей Пойнт + ООД, Bysurprice ООД, Найк Инвестмънт Груп АД, Creart ООД, Expovision ЕООД, Инк Арт ООД решиха вместо традиционното хапване и пийване, да направят нещо добро за децата в риск. На 29.12 те организираха благотворителна томбола в подкрепа на фондация „За Нашите Деца” в хотел „Форум”.

„Щастлива съм, че именно на този ден – на вашето новогодишно празненство, когато обикновено хората се забавляват, вие сте помислили за децата, които имат нужда от подкрепа. Набраните от вечерта средства ще отидат за предотвратяване изоставянето на деца и спасяването им от живот в дом.” – каза в своето приветствие Елка Налбантова, която е директор „Развитие” на фондация „За Нашите Деца”. Тя изрази надежда, че и много други компании ще последват добрия пример и ще подкрепят каузата на фондацията всяко дете да има семейство. Вероника Боева – директор „Износ” в Идо Стил поздрави всички за постигнатите успехи през годината и изрази своята увереност, че следващата година ще бъде по-добра и благодатна.

Повече от 100 души се включиха в томболата с надеждата, че ще помогнат на повече деца да имат семейство, което да се грижи за тях с цялата си обич и внимание.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.