Победители в коледния ни конкурс 2011

По Коледа наистина стават чудеса. В това се убеди екипът на фондация „За Нашите Деца”, когато навръх детското ни коледно тържество малката Пламена, която е с диагноза детска церебрална парализа, проходи.

декември 20 2011

По Коледа наистина стават чудеса. В това се убеди екипът на фондация „За Нашите Деца”, когато навръх детското ни коледно тържество малката Пламена, която е с диагноза детска церебрална парализа, проходи. Вече 2 години с нея работи рехабилитатор от центъра. Пламена измина сама разстоянието по целия коридор на центъра, а родителите й и социалните работници не скриха сълзите си от радост.

Така с едно малко коледно чудо започна празничният ден. След това повече от 120 деца и родители се събраха в детски парти център „Слон Балон”, където много подаръци и изненади очакваха малчуганите. За всяко дете семейството на редовния дарител на фондацията Антон Гинев бе подготвило подарък според неговите нужди и възраст.

Весел празник със Снежанка, Дядо Коледа и джуджета бяха подготвили аниматорите на центъра. Накрая партито завърши с много танци за малки и пораснали деца.

На празника присъстваха родни, приемни и осиновителни семейства, на които центъра помага. Те благодариха на центъра на фондация „За Нашите Деца” за помощта и споделиха, че не познават друго такова място, където са приети такива каквито са, където винаги намират подкрепа и съпричастност.

Фондация „За Нашите Деца” сърдечно благодари на Антон Гинев, парти център „Слон Балон” и Лаура кетъринг, че дариха на деца в нужда един истински празник.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.