Подкрепете фондация „За Нашите Деца“ чрез Postbank Business Run 2021

Най-големият тиймбилдинг в България – Postbank Business Run, ще се проведе тази година на 6 юни (неделя) от 10:00 часа на територията на Бизнес Парк София!

април 26 2021

Вече осем години Postbank Business Run насочва вниманието на хората към здравословния, активен начин на живот, насърчава у тях желанието за победа чрез екипна работа и сътрудничество в името на благородна кауза. С всяко издание популярността на щафетното бягане, организирано от СП „Бегач“, расте, а събитието привлича все повече хора.

Миналата година 800 участници от 70 компании се включиха в щaфетата и допринесоха за развитие на програмата ни семейна подкрепа и превенция на изоставянето, чрез която помагаме на стотици деца да останат в семействата си и даваме опора и увереност на родителите, за да се справят с трудни ситуации.

30% от таксите за участие в Postbank Business Run традиционно се насочват за благотворителни каузи. Щафетнто бягане отново ще подкрепи кауза на фондация „За Нашите Деца“ – Детска къща, където се грижим за израстването и развитието на шест деца до 7 години, без родителска подкрепа. Освен това дарение от събитието ще получи и фондация „Воден път“.

Ако искате да се забавлявате и спортувате с колеги и приятели и заедно с това да ни подкрепите в грижата за децата в Детската ни къща, за да им даваме семеен уют, обич и шанс за развитие, имате още време да се запишете за участие в събитиетo. До 16 май тече късната регистрация, а ултра късната е до 1 юни.

 

В последните месеци, когато оценяваме все повече силата на това да бъдем заедно, Postbank Business Run е една възможност да сплотите екипа си и да влеете енергията му и в щафетата, и в правенето на добро!

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.