Postbank Business Run отново подкрепя фондация „За Нашите Деца“

април 08 2016

Най-голямото корпоративно събитие на Спортен клуб „Бегач“ Postbank Business Run за втора поредна година ще подкрепиа фондация „За Нашите Деца“. Състезателното щафетно бягане, за което могат да се регистрират фирмени отбори от по четирима души, ще се проведе на 5 юни, а трасето отново е в Бизнес Парк София. Всеки отбор се състои от 4 души, всеки състезател бяга 4 обиколки по 1 км – общо 16 км на отбор. 30% от таксата за участие на всеки отбор ще бъде дарена на фондация „За Нашите Деца“. Набраните средства ще бъдат инвестирани в това повече деца да живеят в сигурна и стимулираща семейна среда, като така получат шанса за пълноценно развитие и по-добро бъдеще.

Регистрацията за Postbank Business Run вече тече, като крайният срок е 30 май или до изчерпване на квотата. Таксата за участие на един отбор до края на април е 200 лв., а след 1 май – 250 лв. Всеки от участващите отбори ще получи щафета и специални подаръци от организаторите. Първите участници вече се регистрираха, а квотата тази година е от 250 отбора. Не пропускайте възможността да се включите в един от най-големите и здравословни тийм билдинги в България!

И през 2016 г. организаторите от Спортен клуб „Бегач“ ще предложат предизвикателство и за най-малките бегачи. Kids Run ще се състои след корпоративната щафета и ще даде възможност на бегачи от 4 до 16 години да демонстрират спортните си умения. Всяко дете ще получи медал при финиширане, а таксата за участие е 10 лв.

Postbank Business Run се провежда за трета поредна година и всяко издание привлича все повече участници. Припомнете си емоцията от миналогодишното издание в нашата галерия!

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.