fbpx

Представители на Herbalife посетиха Комплекса за ранно детско развитие в София

март 13 2024

През февруари, в Комплекса за ранно детско развитие на фондация „За Нашите Деца“ в София гостува група водещи дистрибутори и представител на Хербалайф. Те се запознаха с екипа ни и с текущата дейност на фондацията, разгледаха залите за работа с деца и семейства и споделиха идеи за съвместни инициативи. Гостите надникнаха и в Детската ни къща, където се срещнаха с малките ѝ обитатели и научиха повече за предизвикателната работа на детегледачките и останалите специалисти, обгрижващи децата. С голямо вълнение децата показаха кухнята, където всеки ден помагат на детегледачките в готвенето, и трапезарията, където опитват нови вкусове и споделят прясно приготвена храна, която им дава сила за нови игри и приключения. С гордост показаха стаята за игра и своите спални и си пожелаха нови срещи.

 „Ставайки свидетели на отдадеността и напредъка от първа ръка, за нас е чест да сме до фондацията тях в тяхната благородна мисия. Заедно ние продължаваме да посяваме семена на надежда, да подхранваме бъдещето и да насърчаваме по-светло утре за всяко дете под тяхна грижа,“ – сподели Марина Топалска, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Herbalife. 

  „Благодарение на подкрепата на Herbalife Nutrition Foundation, ние успяваме да върнем усмивките на лицата на деца, които жадуват за грижа и прегръдки, да им дадем сигурност и шанс за развитие. Финансирането от Herbalife ни дава увереност и сигурност в предоставянето на необходимата здравословна и разнообразна храна за децата. Горди сме, че имаме такъв партньор в грижата за уязвимите деца,” – каза Светлана Тодорова, експерт „Развитие на партньорства“ във фондация „За Нашите Деца“. 

Herbalife Nutrition Foundation (HNF) подкрепя децата и семействата, с който фондация „За Нашите Деца“ работи от 2019 година. За пета поредна година, HNF подпомага здравословното и пълноценно хранене и създава навици и култура за правилно хранене на децата. От началото на сътрудничествоито двете организации са достигнали до повече от 1 400 деца в ранна възраст, живеещи в Детската къща на фондация „За Нашите Деца“, ползващи услугите на Дневен център „Развитие“, настанени в приемни семейства, с които фондацията работи или подпомагани през Центровете за обществена подкрепа на фондацията в София и Пловдив.

Годишното финансиране от Herbalife Nutrition Foundation в размер на 10 000 USD е насочено към:

  • Осигуряване на пълноценното и здравословно всекидневно хранене на децата от 0 до 7 години, с които фондация „За Нашите Деца“ работи;
  • Насърчаване на формирането на правилно отношение към храненето като ключов фактор за израстването на децата;
  • Стимулиране изграждането на навици за пълноценно хранене от най-ранна възраст.

 

За Herbalife Nutrition Foundation

От 2005 г. Herbalife Nutrition Foundation (HNF), глобална организация с нестопанска цел, посвещава дейността си на подобряването на живота на децата и общностите по целия свят. HNF подкрепя базирани

в общността партньори на Casa Herbalife Nutrition по целия свят, които помагат да се осигури добро хранене на уязвимите общности, както и организации, фокусирани върху насърчаването на достъпа, информирането и насърчаването на добро хранене, общо здраве и върху помощ при бедствия. За повече информация относно HNF посетете www.herbalifenutritionfoundation.org

Програма за редовни дарения

Ре:дарител

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.