Приемни деца и родители заедно отпразнуваха Коледа в Starbucks

На 12 декември в Starbucks The Mall, Център по приемна грижа на фондация „За Нашите Деца“ отбеляза приближаващите светли празници с весело коледно тържество.

декември 13 2014

На 12 декември в Starbucks The Mall, Център по приемна грижа на фондация „За Нашите Деца“ отбеляза приближаващите светли празници с весело коледно тържество. На празника присъстваха над 60 приемни деца и родители, които под звуците на коледни песни си пожелаха всяко дете в страната ни да бъде дарено с любов и грижа в семейство.

 „Заедно с колегите ми си пожелаваме да настъпи ден, в който да няма изоставени и нежелани деца. Но докато това се случи, се надявам с общите усилия на екипа на фондацията, партньорите и хората, творящи добро, да направим още повече деца щастливи, като растат обичани в семейство.“, сподели пред гостите Мариана Тасева, директор на Център по приемна грижа.

Празникът премина с много песни, танци, изненади и весели игри, а Дядо Коледа и Снежанка бяха подготвили специален подарък за всяко дете. Любезните домакини от Starbucks The Mall се погрижиха за уютната атмосфера и комфорта на всеки гост безвъзмездно, а децата от своя страна им се отблагодариха с много смях, прегръдки и снимки.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.