fbpx

ПРОФИ КРЕДИТ дарява на фондация “За Нашите Деца” по 1 лев за всеки кредит, отпуснат през април и май.

април 12 2023

Успешното ни партньорство с ПРОФИ КРЕДИТ продължава за девета поредна година. Щастливи сме, че в тяхно лице имаме партньор, който разбира важността на ранното детство и подкрепя мисията ни именно в този период да бъдем до децата и техните семейства.

ПРОФИ КРЕДИТ са наш партньор от 2015 г. и оттогава си сътрудничим по различни начини. Компанията ни съдейства не само финансово, но е и посланик на нашата кауза с помощта на своите служители, които обединяват усилия в различни кампании на фондацията.

През месец април и месец май 2023 г. за всеки отпуснат кредит компанията ще дари по 1 лев за каузата ни. Сумата от набраните средства по време на кампанията  ще насочим към подкрепа за приемни семейства. В България все още всяка година се изоставят стотици деца, а съдбата им често дълго време остава неясна. Искрено вярваме, че приемната грижа е най-доброто временно решение за децата, които са разделени от родителите си. Към момента фондация „За Нашите Деца“ подкрепя 18 приемни семейства и 16 деца.

В нашия Център по приемна грижа специалистите ни намират, обучават и подкрепят приемни родители всеки ден, за да се справят успешно с предизвикателствата, които срещат. Понякога това са грижи за деца с увреждания, деца които са изживели травма в семействата си или новородени. В приемно семейство децата получават това, от което имат най-голяма нужда – грижа, подкрепа и любов.

Благодарим на ПРОФИ КРЕДИТ, че продължават да вярват в каузата ни и я приемат за своя!

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.