ПРОФИ КРЕДИТ отново се включи в мисията ни за щастливо детство

Благодарим за последователността и съпричастността към нашите усилия.

април 27 2021

За седма поредна година небанковата финансова институция застава до нас в подкрепа на мисията всяко дете да живее и да се развива в семейство. Въпреки трудната година и последиците, нанесени от COVID пандемията сме щастливи, че имаме дългогодишни партньори и съмишленици в лицето на ПРОФИ КРЕДИТ, които разбират важността на ранното детство и колко ценно е именно сега да бъдем до децата и семействата, които имат най-голяма нужда от подкрепа.

Всяка година близо 1000 български деца биват изоставяни, а съдбата им често остава неясна за дълго време. Ние знаем, че няма по-добро място за живот на едно дете от сигурния дом, а такъв могат да предоставят добре подготвени, обучени и подкрепени приемни семейства, за да могат да бъдат затворени вратите на социалните институции, в които децата не получават нужната грижа и любов. Приемната грижа е алтернативата, която гарантира, че всяко дете, разделено от семейството си, ще получи най-доброто за своето развитие.

Със сумата от 3000 лв. , дарена от ПРОФИ КРЕДИТ ще дадем сигурност на приемните семейства, които подкрепяме и щастливо детство на повече деца, които ще бъдат настанени в тях.

В момента ние подкрепяме 25 приемни семейства, в които се полагат грижи за 35 деца.

ПРОФИ КРЕДИТ са наш партньор от 2015 година и от тогава неотлъчно подкрепят мисията ни по различни начини. Компанията ни съдейства не само финансово, но е и посланик на нашата кауза и с помощта на своите служители, които обединяват усилия в различни кампании, които фондацията организира. Привличат партньори и клиенти и  не спират да търсят нови съмишленици, които вярват, че децата заслужават равен шанс и възможност да развият своя пълен потенциал.

Съвместно с партньори като Вас, ние имаме устойчивостта и силата да работим неуморно за равен старт на всяко дете в България.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.