Променихме съдбите на над 1400 деца и семейства през 2019

Една година е едновременно много кратко, но и много дълго време. 2019 ни даде 365 възможности да променим света около себе си към по-добро.

юни 29 2020

Една година е едновременно много кратко, но и много дълго време. 2019 ни даде 365 възможности да променим света около себе си към по-добро. Към това се стремяхме и ние – работихме неуморно и всеотдайно, и използвахме всеки миг, за да бъдем до децата и семействата в нужда. И успяхме за променим към по-добро съдбите на над 1400 от тях.

Сътворихме много добри дела, преживяхме трудности и щастливи моменти, помогнахме на много деца и семейства, дарихме надежда и ново начало на много крехки животи. Направихме го заедно с Вас – нашите дарители и приятели!

Какво и как постигнахме, как преодоляхме трудностите и как отпразнувахме успехите, разказваме в Годишния доклад на фондацията. Предлагаме ви да се запознаете с нашата история за това, в което успяхме и не успяхме да постигнем в усилията си да променяме страната ни към по-добро място за децата и семействата.

Нашите постижения и вашата подкрепа ни мотивират да продължаваме да го правим с още по-голямо старание, за да преодоляваме трудностите заедно!

Благодарим Ви, че сте наши съмишленици и продължавате да ни подкрепяте, за растат повече деца щастливи и обичани в семейство!

 

Прочетете целия доклад за работата на фондация „За Нашите Деца“ през 2019 г. ТУК.

 


За повече информация за работата ни последвайте страницата ни във Facebook ТУК.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.