Ръководството на Дженерали Застраховане впечатлено от постиженията на фондация „За Нашите Деца“

Дженерали Застраховане е един от най-дългогодишните ни корпоративни дарители

юни 17 2021

Председателят на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Дженерали Застраховане АД г-н Николай Станчев, заедно с г-жа Жанета Джамбазка, Главен финансов директор и г-н Юри Копач, Изпълнителен директор Търговска мрежа и продажби на компанията посетиха нашия Комплекс за ранно детско развитие в София, за да се запознаят отблизо с подкрепата, която фондацията оказва на деца в ранна възраст и техните семейства. Те бяха впечатлени от постиженията на фондацията, качеството на услугите и специализираните помещения за работа с деца.

Дженерали Застраховане е един от най-дългогодишните корпоративни дарители на фондацията.

„Изключително съм впечатлен от нивото и качеството на работа на фондацията. Тук, в Комплекса за ранно детско развитие, успяхме да се докоснем макар и за кратко до ежедневните усилия на специалистите да помагат на деца в ранна възраст и с трудности в развитието да преодоляват предизвикателствата, пред които са изправени. Ще продължим да ги подкрепяме, защото вярваме, че само с общи усилия можем да постигнем устойчивата промяна в нашето общество, започвайки от децата.“, сподели г-н Николай Станчев.

„Благодаря на Дженерали за доверието в нашата организация и за възможността да разгърнем нашия потенциал, за да можем да достигнем до повече деца и семейства, които имат нужда от нашата подкрепа. Чрез съвместния ни проект успяхме не само да разширим обхвата си пряко към децата и родителите, но и да подкрепим близо 200 специалиста от социалната, здравната и образователната система, за да ги превърнем в доверени и подкрепящи партньори на родителите“, допълни д-р Иванка Шалапатова.

„Дженерали застраховане“ подкрепя фондация „За Нашите Деца“ и нашата Детска къща, която предоставя временна грижа за деца лишени от родителска грижа, от 2013 година. В следващите години компанията разшири своя принос към каузите на фондацията, като реализира кампании за маркетинг с кауза, въвлече служителите си като доброволци и редовни дарители, участва в традиционното ни фондонабирателно събитие Вечер на добродетелите и Коледната кампания.

В края на 2019 година по покана на Дженерали Застраховане фондация „За Нашите Деца“ се присъедини към семейството на The Human Safety Net – глобалната инициатива на застрахователната група, чиято цел е да създаде мрежа от хора и съмишленици, които да подкрепят на най-уязвимите – новородени, деца и семейства в риск, бежанци. В България инициативата подкрепя дейността на фондацията за разгръщане и повишаване на качеството на услугите за ранно детско развитие и достигане до повече нуждаещи се деца и семейства, които да могат да бъдат подкрепени, за да реализират своя потенциал и да имат шанс за по-добър живот.

От началото на съвместните си усилия с The Human Safety Net и Дженерали Застраховане успяхме да подкрепим 1332 деца и 1830 родители чрез центровете ни в София и Пловдив.

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.