Рожден ден с кауза

Дългогодишният приятел на фондацията Борис Колев посвети своя рожден ден на кауза на фондация „За Нашите Деца“ и за пореден път подкрепи дейността ни по нетрадиционен начин.

юли 08 2014

Дългогодишният приятел на фондацията Борис Колев посвети своя рожден ден на кауза на фондация „За Нашите Деца“ и за пореден път подкрепи дейността ни по нетрадиционен начин. Той реши да посвети своя специален ден на каузата повече майки да останат с децата си. Вместо подаръци, Борис апелира към своите гости да направят дарение за фондация „За нашите Деца“.

„Най-вдъхновяващото за екипа на нашата организация е това, че младите и ентусиазирани членове на нашето общество показват своя широк поглед за развитието на страната ни. Познавам Борис и следя развитието му от години и този негов жест истински ме радва, защото подкрепата на младите лидери на нашето общество, какъвто е Борис, ни кара да се чувстваме по-уверени, че работата ни има смисъл. Искрено се надявам повече хора да последват неговия благороден пример.“ – сподели Иванка Шалапатова, изпълнителен директор на фондация „За Нашите Деца“.

Борис Колев е изпълнителен директор на CSR Bulgaria – Българската мрежа за корпоративна социална отговорност. Борис сподели с нас, че е мотивиран посланията на фондацията да достигнат до повече хора и това е причината да отпразнува своя рожден ден в подкрепа точно на тази кауза.

Екипът на фондация „За Нашите Деца“ благодари на Борис за неговата подкрепа и му желае добротата да продължи да бъде водеща в живота му и да му доставя удовлетворение, виждайки промените в живота на хората, на които помага.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.