С приз за „Най-добра кампания за набиране на средства“

Фондация „За Нашите Деца“ получи приза за „Най-добра кампания за набиране на средства“ на тазгодишните награди „Заедно“, организирани от фондация „Работилница за граждански инициативи“.

юли 04 2014

Фондация „За Нашите Деца“ получи приза за „Най-добра кампания за набиране на средства“ на тазгодишните награди „Заедно“, организирани от фондация „Работилница за граждански инициативи“.

Кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие“ бе отличена като най-добра от деветчленното експертно жури, в което омбудсманът Константин Пенчев, зам.-председателят на Българската стопанска камара Камен Колев, Пламен Дичков, ръководител на маркетинговия отдел на БНР, както и още журналисти и представители на бизнеса.

По време на церемонията по връчването на наградите Иванка Шалапатова, директор на фондация „За Нашите Деца“ благодари на партньорите, подкрепили тази инициатива, без които тя нямаше да се случи. Иванка Шалапатова изказа своите специални благодарности и към ентусиазирания екип на фондацията, който инициира и реализира иновативната кампания с много хъс и енергия. Чрез нея фондацията успя да мотивира служителите на над 22 компании да изразят своята съпричастност и подкрепа към българските деца по един вдъхновяващ начин и да покаже различен подход към благотворителността.

За фондация „За Нашите Деца“, това е четвърто отличие от наградите „Заедно“. Те се връчват за девети път, като тази година церемонията беше насочена към развитието на неправителствените организации у нас в опитите им да привлекат средства и максимално добре да ги оползотворят за благородни каузи.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.