Служителите на фирма АбВи подкрепиха бебетата в Семейна къща

Служителите на фирма АбВи показаха своята социална ангажираност и съпричастност към съдбата на изоставените български деца като организираха благотворителна акция в офиса си и събраха бебешки продукти от първа необходимост.

юли 02 2014

Служителите на фирма АбВи показаха своята социална ангажираност и съпричастност към съдбата на изоставените български деца като организираха благотворителна акция в офиса си и събраха бебешки продукти от първа необходимост. В продължение на цяла седмица, екипът на американската компания в България събираше дрешки, пелени, адаптирано мляко, пюрета и козметика за бебетата, които живеят в Семейната къща на фондация “За Нашите Деца”. В момента там се отглеждат 5 бебета – 2 братчета близнаци на 4 месеца, момиченце на 7 месеца и 2 момченца на 2 и на 9 месеца. След края на дарителската акция, част от екипа на АбВи посети Семейната къща и успя лично да се докосне до магията на този дом, където топлотата, обичта и сигурността са навсякъде.

Качествената грижа за децата, на които помагаме, винаги е била водещ приоритет, защото всяко дете заслужава да живее здраво и щастливо. Благодарение на партньори и приятели като служителите на АбВи, за 21 години успяхме да подкрепим повече от 5600 деца да живеят щастливи и обичани в семейство. Признателни сме за техния жест на щедрост, доброта и ангажираност, който за пореден път ни показва, че все повече компании и техните служители са съпричастни към съдбата на българските деца в нужда и разбират, че положителната промяна в техния живот зависи от всички нас.

АбВи е действаща в глобален мащаб биофармацевтична компания, която разработва терапии за лечение на някои от най-сложните и тежки заболявания по света. Продуктите и разработките на АбВи са насочени към широк спектър от сериозни заболявания, от които са засегнати значителен брой хора, включително – хепатит C, ревматоиден артрит, псориазис, множествена склероза, болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон и др. През 2013 г. Абви се раздели от Абот, като наследи нейните богати традиции и опит и се съсредоточи върху разработването на иновативните продукти. В световен мащаб служителите на АбВи наброяват 28 000 души, които обслужват пациенти в повече от 170 страни със седем центрове за научно-изледователска дейност и производствени обекти в цял свят.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.