„Спаси бебе от изоставяне” – инициатива в „Избери, за да помогнеш”

декември 16 2009

Инициативата ни „Спаси бебе от изоставяне“ е една от каузите, за която ще даряват средства служителите на „Райфайзен банк“. Инициативата е на банката и на портала Дир.бг. Съгласно регламента, близо 3 000 служители на финансовата институция и тези на онлайн портала имат възможност да изберат една от 30-те обществено значими каузи и да дарят лични средства. Отделно, за всеки дарил служител, банката ще дари 100 лева на избраната от него кауза.

Кампанията на „Райфайзен банк“ ще набере средства, които ще бъдат насочени към „Семейната програма“ на фондацията, която подпомага по определени правила семейства, които не са изоставили бебетата си или са в риск да се разделят с децата си поради бедност. Целта на „Семейната програма“ е на родителите в беда да се помогне на първо място емоционално, а там където е нужно – и материално в зависимост от точните потребности на семейството.

Екипът на „За Нашите Деца“ благодари на всички служители, които ще дарят средства за нашата инициатива!

 

Направете и вие вашето дарение: http://izberi.rbb.bg/

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.