Специализирано обучение за екипа на фондация „За Нашите Деца“

Фондация „За Нашите Деца” следва своята политика да инвестира в хората, които работят за подобряването на положението на децата и техните семейства.

юни 16 2009

Фондация „За Нашите Деца” следва своята политика да инвестира в хората, които работят за подобряването на положението на децата и техните семейства. В рамките на два дни експерта по презентационни умения Надежда Савова проведе специализирано обучение за социалните работници, психолозите, фамилните терапевти и останалите специалисти на организацията. Целта на обучението беше специалистите да се запознаят с правилата за представяне на различни проблеми чрез използването на различни похвати и методи. В рамките на двата дни екипите на фондацията успяха да научат повече за публичното говорене, как да „разчитат“ аудиторията, за да й влияят, и как да се справят с притеснението и критичните моменти.

Обучението беше представено безвъзмездно от CommunicationExperts (www.communicationexperts-bg.com)

Надежда Савова е член на екипа на CommunicationExperts и е завършила Приложна лингвистика в Нов български университет, където и преподава от 2001 до 2004 г. Специализирала е Маркетинг и комуникации в Австрия, където е и работила към Федерална стопанска камара на Австрия и консултантска фирма в областта на Маркетинга и комуникациите. Лектор на свободна практика, работещ с редица водещи български фирми. НЛП практик. Говори свободно немски, английски и руски език.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.