Тази Коледа чудесата правите Вие- Кампания на годината

Кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие“ спечели първа Награда в категорията „Кампания на годината“ в конкурса на Столична община „Добри практики в сферата на социалните услуги“.

декември 13 2019

Инициативата  е част от споразумението за сътрудничество между доставчиците на социални услуги, гражданските организации и Столична община и се провежда за втора поредна година.

Наградата ни връчи заместник кмета на Столична община в направление „Социални дейности и интеграция на хора с увреждания“ Албена Атанасова

Да определят дейността ти за най-добра сред над 40 номинирани кампании е голямо признание. Това е и най-добрата честитка за Коледа, която експертите на фондация  „За Нашите“ Деца  биха си пожелали.

Да набира средства за добра кауза и същевременно да създава радост и веселие на хората, които даряват. Това е основната цел на  кампанията Тази Коледа чудесата правите Вие“  на фондация „За Нашите Деца“.

В изданието на „Тази Коледа чудесата правите Вие“ през 2018 се включиха над 53 компании, които общо набраха и дариха на фондацията близо 60 000 лв. С тях фондацията спаси 27 бебета от изоставяне, помогна на 89 деца с увреждане и трудности в развитието, подкрепи 50 деца да живеят в любящи приемни семейства и дари 11 бебета с ежедневна грижа в Детската къща.

От 7 години експертите на фондацията предлагат на компании с корпоративна социална отговорност избор на формати на събития за фирмено посрещане на Коледа свързано и с благотворителност. На официалния сайт на кампанията „Тази Коледа чудесата правите Вие“  фирмите имат избор от идеи, родени от желанието на експертите на фондацията да зарадват всички – и даващите, и получаващите. Благотворителен обяд с кауза, организиране на зимна офис олимпиада – канадска борба със зимни ръкавици, хоро в офиса, караоке парти, коледно кино и много други.

Всяка година включващите се в благотворителната ни  кампания нарастват. С тях нарастват и набираните средства, изразходвани с пълна прозрачност за децата, които имат нужда от подкрепа.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.