Тениската на Стилиян Петров продължава своята мисия

Един от най-интересните предмети на петото издание на Вечер на добродетелите е тениска с автограф на бившия капитан на националния отбор на България и лондонския тим Астън Вила – големия Стилиян Петров.

октомври 14 2014

Един от най-интересните предмети на петото издание на Вечер на добродетелите е тениска с автограф на бившия капитан на националния отбор на България и лондонския тим Астън Вила – големия Стилиян Петров.

Тениската на Стилиян Петров е дарена за благотворителното наддаване на Вечерта от Калоян Масларски, Началник Продажби и търговия на Societe Generale Експресбанк, който я спечели на миналогодишното издание на Вечер на добродетелите срещу дарение от 2000 лв.

„За мен е много по-ценно предмет от такъв голям човек и спортист, да продължава да мотивира и „работи” за такива добри каузи и проекти като тези на фондация „За Нашите Деца”. Каква по добра „работа” от тази всяка година да бъде предлагана за наддаване за добра кауза“, сподели Калоян.

Това е само един от уникалните предмети на благотворителното събитие Вечер на добродетелите, дарени със специална мисия – да помогнат на повече деца да имат спомени от щастливо детство, обич и грижа в семейство. За да я постигнат, предметите ще бъдат предложени за наддаване от Игор Марковски по време на Вечерта, която тази година ще се състои на 21 октомври в Sofia Event Center, Paradise Center.

Научете повече за събитието и други любопитни акценти около предметите с мисия.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.