Три бебета в екипа на фондация „За Нашите Деца” само за месец

На 2 август 2012 г. се роди първородната дъщеричка на Теодора Стоименова – Мениджър „Маркетинг и фондонабиране” във фондация „За Нашите Деца”. Малката Катерина има перфектните мерки – висока е 49 см и тежи 3 кг.

август 14 2012

На 2 август 2012 г. се роди първородната дъщеричка на Теодора Стоименова – Мениджър „Маркетинг и фондонабиране” във фондация „За Нашите Деца”. Малката Катерина има перфектните мерки – висока е 49 см и тежи 3 кг.

Майката и бебето се чувстват отлично и вече се гледат вкъщи. Теодора Стоименова сподели, че чувството да бъдеш родител е несравнимо и не може да се нарадва на малката красавица. Тя сърдечно благодари на целия лекарски екип на Първа АГ болницата “Света София” и специално на д-р Райна Ковачева за вниманието и грижите.

Друга госпожица се появи на бял свят в същата болница на 11 август. Евгения Йорданова – Христова, Координатор „Терапевтично звено”, роди втората си дъщеричка – Йоана.

Още едно бебе в екипа на фондацията проплака на 17 юли. Социалният работник Петя Недкова Петрова стана майка за втори път. Малкият Виктор се роди с тегло 2,900гр и височина 49см.

Пожелаваме на трите бебета да бъдат здрави, да растат щастливи и заобиколни от любов и да радват родителите си. На трите майки желаем да се насладят на красотата и топлината на майчинството и да се грижат така отдадено и истински за бебетата си, както го правят за всички български деца във фондация „За Нашите Деца”.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.