Трима нови членове се присъединиха към Консултативния съвет на фондация „За Нашите Деца”

Изпълнителният директор на „Челопеч Майнинг” ЕАД – г-н Николай Христов, изпълнителният директор на „Астра Зенека” – г-жа Зоя Паунова и водещата на „Денят отблизо” Мира Добрева се присъединиха към Консултативния съвет на фондация „За Нашите Деца” и към станаха посланици на каузите на организацията.

декември 03 2012

Изпълнителният директор на „Челопеч Майнинг” ЕАД – г-н Николай Христов, изпълнителният директор на „Астра Зенека” – г-жа Зоя Паунова и водещата на „Денят отблизо” Мира Добрева се присъединиха към Консултативния съвет на фондация „За Нашите Деца” и към станаха посланици на каузите на организацията.

Г-н Христов е начело на едно от най-големите дружества за добив и преработка на медно-златни руди – „Челопеч Майнинг” ЕАД. Професионалните му интереси са в областта на инженеринговата дейност и минералните технологии, опазването на околната среда и устойчивото развитие. С присъединяването си към Консултативния съвет на фондацията, г-н Христов показа, че темата за благосъстоянието на българските деца също е сред значимите за него.

Изпълнителният директор на „Астра Зенека” – една от водещите научно-изследователски фармацевтични компании в света – г-жа Паунова – нееднократно е подкрепяла различни инициативи на фондацията, преди да се включи в екипа на Консултативния съвет. Г-жа Паунова е магистър по фармация от Медицинската академия в София. Завършила е и бизнес образование в INSEAD, Франция и специализирала във Великобритания, Швеция и САЩ.

Мира Добрева също е помагала на фондация „За Нашите Деца” преди официално да се присъедини към Консултативния съвет. През 2011 г. г-жа Добрева беше водещ на популярното благотворително събитие „Вечер на добродетелите”, което фондацията регулярно организира.

В Консултативния съвет на фондацията в момента членуват 17 популярни личности от всички сфери на обществения живот.

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.