В подкрепа на деца, лишени от майчина обич, фондация “За Нашите Деца” стартира кампания за 8 март

В месеца на жената, майката и пролетта, фондация „За Нашите Деца“ стартира благотворителна осмомартенска кампания в подкрепа на децата, лишени от майчина обич.

февруари 27 2019

В месеца на жената, майката и пролетта, фондация „За Нашите Деца“ стартира благотворителна осмомартенска кампания в подкрепа на децата, лишени от майчина обич. Всеки ден в България поне две деца се разделят със своите биологични родители. 90% от тях са бебета под 1 година. Целта на кампанията е да бъдат осигурени мляко, пелени и пюрета за онези деца, които няма към кого да се обърнат с “мамо”, които няма на кого да благодарят за топлите грижи на празника.

 

Обръщаме се към Вас – хората, които вярват, че всяко дете има право да расте в семейство – щастливо, обичано, обгрижвано.  Всеки може да помогне за сбъдване на тази съкровена мечта, за да виждаме повече детски усмивки. Добрината е в вашите ръце. Дори с дарение от един пакет пелени се променя съдбата на дете!

 

Цветята са прекрасни, прекрасни са почти колкото невероятните жени, които обичате и поздравявате за техния празник. Цветята даряват красота и свежест, но за кратко. А доброто, на което майките и жените ни учат в живота, оставя трайна следа и води след себе си поток от нови добрини.

 

Вместо красив букет цветя, или луксозна кутия шоколадови бонбони за любимата жена и майка, дарете пакет пелени, адаптирано мляко, детски пюрета или сумата, която сте заделили за подарък, в подкрепа на деца без семейство.  Дарените средства ще бъдат използвани за закупуването на същите посочени консумативи, необходими в грижата за новороденото през първите месеци от неговия живот.

 

Можете да подкрепите най-уязвимите деца, като донесете пелени (всички размери), адаптирано мляко 1 и 2 и/или детски пюрета (плодови, зеленчукови, с месо), в един от центровете на фондация „За Нашите Деца“,  или дарите избрана от вас сума онлайн чрез нашия сайт detebg.org или по банков път – IBAN: BG 32 RZBB 9155 1060 5337 67.

 

Можете да ни намерите на адрес:

 

 

Кампанията ще продължи до 15 март, включително. Набраните материални дарения и средства ще бъдат обявени на сайта и фейсбук страницата на фондацията на 19 март.


 

п.с. Ако подрепяте нашата инициатива, можете да свалите и персонализирате картичка от посочените по-долу, за да я поднесете на своята любима жена или майка!

за МАМА

за ЛЮБИМАТА ЖЕНА

персонализирай сам

Инструкция: Ако желаете да поднесете картичка, можете да я изтеглите и да я отворите в програма Paint. За добавяне на текст/ име можете да използвате опцията за вмъкване на текст от лентата с инструменти. За изтриване на текст, можете да използвате гумичката от същото меню. Подготвили сме картичка без текст, както и такива с готово послание до майките и любимите жени в живота ни.

Лице за контакт: Снежанка Маринкова  | моб. 088 70 70 268  | e-mail: s.marinkova@detebg.org

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.