Вече пет години ,,Компас‘‘ ЕООД се грижи за детското благосъстояние в страната ни

„Компас“ ЕООД продължава да следва своята мисия вече пета година, подкрепяйки фондация „За Нашите Деца“ в усилията й нито едно българско дете да не израства в изолацията на социалните домове, а да живее щастливо в сигурна и развиваща семейна среда.

февруари 13 2015

„Компас“ ЕООД продължава да следва своята мисия вече пета година, подкрепяйки фондация „За Нашите Деца“ в усилията й нито едно българско дете да не израства в изолацията на социалните домове, а да живее щастливо в сигурна и развиваща семейна среда. Компанията предлага на родителите качествени и здравословни детски храни с марка Happy Junior като отчислява 8% от всеки закупен продукт за спасяване на новородени от изоставяне и осигуряване на приемни семейства за деца в риск.

 “Ние в Компас сме убедени, че семейството е най-доброто място за всяко дете и вярваме, че заедно можем да постигнем общата си мечта – Семейство за всяко дете! Отговорността към обществото е част от стратегията за устойчиво развитие на Компас. Ние считаме, че подкрепа на социално значими дейности е неделима част от всеки успешен бизнес.

Подкрепата на каузи свързани с децата не е част от маркетинговата ни стратегия„Щастливо детство за всяко дете“ е част от марката Happy Junior, от самия замисъл за нейното създаване. Продуктите от марката предлагат едно вкусно и пълноценно решение за майките, но същевременно помага на децата без да търсим мащабно афиширане на тази подкрепа. Сътрудничестовото ни с фондацията започна още със създаването на първия продукт от тази марка. В тази връзка ние подкрепяме и ще продължим да подкрепяме фондация „За нашите деца“ в нейните благородни начинания и силно се надяваме да привлечем други фирми за успеха на общата кауза. Използвам случая да изразя безкрайното си уважение към целия екип на фондацията и да им пожелая все така всеотдайно да правят добрини!” – сподели Георги Мандаджиев, директор „Маркетинг и продажби” на „Компас”.

Устойчивата и осъзната подкрепа на Компас ЕООД е пример за това как успешното партньорство между бизнеса и неправителствения сектор е основен двигател за социална промяна и може да подобри детското благосъстояние в страната ни, така че всяко българско дете да живее сигурно и обичано в семейство. С всеки закупен продукт на марката Happy Junior вие може да допринесете за сбъдването на една мечта – дом и семейство за всяко едно българско дете. Повече информация за проекта на „Компас“ ЕООД може да намерите тук.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.