fbpx

Вечер на добродетелите на фондация “За Нашите Деца” за 14-ти път ще набира средства в подкрепа на деца в риск и техните семейства

Най-голямото благотворително събитие на организацията ще се проведе под надслов “Вечерта на най-голямото семейство“

октомври 09 2023

Фондация “За Нашите Деца” за 14-ти път ще проведе най-голямото си благотворително събитие – Вечер на добродетелите, на 16 октомври от 19:00 ч. в Sofia Event Center. За поредна година вечерта ще обедини на едно място близо 300 гости, представители на дипломатическите, културни и бизнес среди, както и местната и изпълнителна власт, около каузата на организацията в подкрепа на ранното детско развитие.

Вечер на добродетелите ще премине под надслов “Вечерта на най-голямото семействои ще даде възможност на гостите да се докоснат по един неповторим начин до реалните съдби на деца и семейства, променени с подкрепата на специалистите на фондацията и всеки индивидуален и коорпоративен дарител, част от голямото семейство на организация. По традиция, тя включва и артистична програма, в която ще вземат участие популярни български артисти, които ще допринесат към каузата със своя талант.

Водещи на вечерта ще са актрисата Весела Бабинова и актьорът Христо Пъдев.  На сцената на Вечер на добродетелите ще се качи и една от най-ярките млади звезди на българската популярна музика Дара Екимова. “Вечерта на най-голямото семейство” ще потопи гостите в изпълненията на Владимир Михайлов, актьор и музикант,  Михаела Ненова, цигулар, Борис Христов, финалист в “Гласът на България”, Валерия Стоянова,  артист и музикант,  Пейо Филипов, Мария Маринова и Даниела Николова, изпълнители от “Camino” и младите артисти от музикално училище XS Artists.

Кулминацията на вечерта ще е традиционното благотворително наддаване с водещ Игор Марковски, по време на което гостите ще имат възможност да дарят за каузата, наддавайки за ценни предмети и преживявания, предоставени от поддръжници на фондацията. Сред тях са българската тенис звезда Григор Димитров, Васил Василев-Зуека, Владислав Терзийски, посолствата на Франция, Великобритания, Германия, Мароко и др.

100% от всички набрани средства по време на събитието ще бъдат инвестирани в програмите на фондация „За Нашите Деца“, които ще подкрепят над 3000 деца и семейства през 2024 г.

Вече повече от 30 години мисията на фондация „За Нашите Деца“ е да създава среда, в която всяко дете да развива своя пълен потенциал, като екипът й вярва, че това се случва само с грижата и любовта, която семейството може да даде.

От създаването си през 1992 г. досега организацията е подкрепила над 25 000 деца в ранна възраст и семейства в риск. Фокусът на работата са децата в ранна детска възраст от 0-7 г., както и техните родители – биологични, приемни, осиновители, близки и роднини. Фондацията обединява специалисти в ранното детско развитие – психолози, социални работници, кинезитерапевти, логопеди, рехабилитатори, специални педагози и други професионалисти, посветени на мисията да създадат подкрепяща среда за малките деца в България.

Вечер на добродетелите се организира с подкрепата на генералния спонсор Дънди Прешъс Металс Челопеч, домакините от Sofia Event Center, генералните партньори Special Events Group, златните спонсори Moto-Pfohe, EOS Матрикс, сребърните спонсори Ipsos, Progress, SiteGround, Interlogistics Holding, Compass Invest, партньорите The Smarts, Red Devil Catering, J Point, Diana’s Angels, Метро Кеш енд Кери, Tyent, XS Artist, Арлет, Proface.

Медийни партньори на събитието са Нова Броудкастинг Груп, Българското национално радио, Българската национална телевизия, Българска телеграфна агенция, Мениджър и OFFNews.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.