Все още има добри хора

И това можем смело да го кажем от личен опит всички ние от фондация „За Нашите Деца“.

март 21 2012

И това можем смело да го кажем от личен опит всички ние от фондация „За Нашите Деца“. Безкрайно сме благодарни на Йозефина Йосифова – управител на химическото чистене McClean, която се съгласи про боно да почиства бебешки и детски дрешки, които получаваме от нашите дарители.

В двата ни центъра за обществена подкрепа, в София и Пловдив, се радваме на голяма подкрепа от гражданите, които са готови да ни помагат с различни дрешки за деца от домовете, както и за деца, живеещи в бедност. Но преди да ги раздадем, като организация следваме изискването на РИОКОЗ първо да са минали през химическо чистене. И ние го подкрепяме, защото държим да не застрашаваме здравето на децата с необработени и замърсени дрехи.

Благодарение на г-жа Йосифова и химическото чистене McClean ще можем да помогнем на повече нуждаещи се деца. Хубаво е, когато срещаш добри  хора и приказката за тях, че съществуват си остава вярна.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.