fbpx

За 13-ти пореден път Вечер на добродетелите на фондация „За Нашите Деца“ набира средства за каузата щастливо детство

Най-голямото благотворително събитие на организацията ще се проведе под надслов „Пазители на детството“

октомври 26 2022

Фондация „За Нашите Деца“ ще проведе най-голямото си благотворително събитие – Вечер на добродетелите, на 31 октомври от 19:30 часа в Sofia Event Center. За 13-и път вечерта ще събере на едно място близо 300 гости от дипломатическите, културни и бизнес среди, обединени около общата кауза в подкрепа на ранното детско развитие.

Вечер на добродетелите „Пазители на детството“ ще се състои под патронажа на Н.Пр. Роб Диксън, посланик на Обединеното кралство в България.

„Подпомагането на уязвимите деца да развият пълния си потенциал, докато живеят в любяща семейна среда, носи положителна промяна не само за децата и техните семейства, но и за цялото общество. За мен е голяма чест да бъда патрон на това страхотно събитие и да подкрепя усилията на фондация „За Нашите Деца“.“, споделя Н.Пр. Роб Диксън.

Фондация “За Нашите Деца“ вече 30 години предоставя цялостна подкрепа на децата в ранна възраст и техните семейства чрез своята дейност и услуги в София и Пловдив. От създаването си до сега организацията е подкрепила над 20 000 деца в ранна възраст и семейства в риск. През годините „За Нашите Деца“ успя да изгради пространства, в които вижда усмихнати и щастливи деца, уверени и спокойни родители. Пространства, в които професионалистите на организацията знаят, че помагат на най-уязвимите, а добродеятелите припознават мисията й – среда за всяко дете в ранна възраст, където да развива своя потенциал.

Дарените средства по време на събитието за изминалите 13 години помогнаха фондацията да развие приемната грижа, да утвърди услугата „Детска къща“ като сигурно място и семеен дом, да развие и надгради възможностите за подкрепа не само на децата в риск и техните семейства, но и да обърне внимание и да подкрепи родителите да дадат силен старт от най-ранно детство на децата си.

Програмата на събитието ще даде възможност на гостите да се докоснат по един неповторим начин до реалните съдби на деца и семейства, променени с подкрепата на фондацията. По традиция, тя включва и арт програма, в която ще вземат участие популярни български артисти, които застават за каузата на фондацията. Водещи на събитието ще са актрисата Весела Бабинова и актьорът Зладимир Зомбори, а на сцената ще се качат Михаела Филева, Хасан и Ибрахим Игнатови, Валерия Стоянова, Junior Band и младите артисти от музикално училище XS Artists.

Кулминацията на вечерта ще е традиционното благотворително наддаване, по време на което гостите ще имат възможност да дарят за каузата, наддавайки за ценни предмети и преживявания, предоставени от поддръжници на фондацията.

100% от всички набрани средства по време на събитието ще бъдат инвестирани в програмите на фондация „За Нашите Деца“, които ще подкрепят над 2500 деца и семейства през 2023 г.

Вечер на добродетелите се организира с подкрепата на генералния спонсор Дънди Прешъс Металс Челопеч, домакините от Sofia Event Center, генералните партньори Special Events Group и Дженерали Застраховане, златните спонсори EOS Group, Progress и Интерлоджистикс Холдинг Лимитед София, сребърните спонсори Рейнарс Алуминиум България, Ипсос и Компас Инвест, партньорите The Smarts, Red Devil Catering, J Point, Diana’s Angels, Арлет, Метро Кеш енд Кери, H&M, Turkish Airlines и XS Artist. Медийни партньори на събитието са Българската национална телевизия, Българското национално радио, Българска телеграфна агенция, Nova Broadcasting Group, Bulgaria ON AIR и Investor Media Group.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.