fbpx

За 9-ти път „Тази Коледа чудесата правите Вие“ в подкрепа на ранното детско развитие

Екипите на 25 социално отговорни компании вече участват в кампанията, която продължава до края на декември.

декември 03 2021

На 1 декември стартира деветото издание на благотворителната кампания на фондация „За Нашите Деца“ Тази Коледа чудесата правите Вие. В нея вече участват служителите на  25 компании, а включването на нови е възможно до края на месец декември.

От днес до Коледа, компаниите-участници и техните служители имат възможност да сътворят коледни чудеса като изберат една от 8-те инициативи, публикувани в сайта на кампанията www.yourmiracles.eu. Благотворителен обяд, коледна викторина и кино вечер в офиса са само част от интересните предложения за инициативи, които ще сплотят екипите и ще ги обединят около каузата за ранно детско развитие.

Част от коледната кампания в подкрепа на децата в риск е и специалното благотворително издание на календара на фондацията за 2022 г. в партньорство с The Human Safety Net. Той е посветен на детските мечти, чието сбъдване е възможно, само когато ние възрастните повярваме и сме до тях!

Всеки, който желае да получи календара, може да заяви това онлайн като попълниш формата за заявка: https://forms.gle/cF9tykugHszc24Po9 или на charity@detebg.org

100% от даренията на участниците в коледната кампания ще бъдат инвестирани в програмите на фондация „За Нашите Деца“ за подкрепа на деца с трудности в развитието и деца в риск, които се реализират в Комплексите за ранно детско развитие в София и Пловдив в партньорство с инициативата The Human Safety Net.

Станете част от деветото издание на “Тази Коледа чудесата правите Вие”! Нека заедно дадем възможност за уверено родителство и пълноценно детство на най-уязвимите деца и семейства в България!

Включете се на мейл: charity@detebg.org или на телефони 0887 070 279, 0882 51 55 27.

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.