„За Нашите Деца“ благодари на своите партньори

декември 09 2013

Остават само няколко седмици до най-светлия празник, който чакаме с трепет и вълнение през цялата година. Празник, който ни връща обратно вкъщи, който ни събира с близки и приятели, който ни кара да бъдем смирени и да вярваме в чудесата и добротата.

Водени от каузата, че всяко дете заслужава да има семейство, не само по празниците, а през цялата година, ние от фондация „За Нашите Деца“ решихме да организираме една различна и нетрадиционна коледна кампания. С нея вдъхновихме много компании и техните служители и заедно с тях набираме средства за изоставени деца, които ще имат свои мама и татко, както и за семействата в нужда, които няма да се разделят с новороденото си бебе.

Всичко това обаче нямаше да бъде възможно без вас, скъпи партньори на нашата кампания. Вие сте тези, които правите нашата идея реалност. Вие ни подкрепяте безвъзмездно, вие разбирате нашата кауза и ни дарявате нещо много ценно – вашата креативност, вашето време, вашите идеи, давате ни възможност чрез вас посланията и примера на нашата инициатива да достигне до много хора.

„Тази Коледа чудесата правите Вие” – това е не само слоганът на нашата кампания. Това искаме да кажем, както на всички компании, които ще участват в нея, така и на нашите приятели от рекламна агенция I do advertising и Ideas Lab, които подготвиха визията и всички рекламни материали, на J Point, Бизнес Парк София, Студио Кипо, iMC Communications, CSR България и Host.bg, както и на медийните ни партньори – Мениджър, сп. Твоят бизнес, Обекти, az-deteto.bg, az-jenata.bg, economic.bg, ngobg.info, bulgariautre.bg, news.bg, iwoman.bg, acualno.com, dir.bg и Български форум на бизнес лидерите, които популяризират добрата кауза и добрият пример.

На всички вас благодарим за безвъзмездната ви помощ, благодарим ви, че сте с нас в нашата мисия да спасим колкото се може повече деца от изолацията, самотата и сивотата на социалните домове. Защото за изоставените деца Бъдни вечер и Коледа са няколко дни в края на годината, когато получават дарения от лакомства, дрехи и обувки. Те нямат всъщност най-ценното за всички нас – семейство, което би ги дарило с любов, грижа и внимание. Ние от фондация „За Нашите Деца“ знаем, че тяхното коледно чудо е да имат семейство.

Тази Коледа, заедно с вас и участниците в благотворителната ни кампания, вярваме, че можем да направим чудото възможно!

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.