„За Нашите Деца“ сподели опита си при прилагане на модела „Маркетинг, свързан с кауза“

Фондация „За Нашите Деца“ взе участие на годишната среща на фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ), която бе на тема „Набиране на средства от граждански организации. Как да сме успешни?“.

юли 04 2014

Фондация „За Нашите Деца“ взе участие на годишната среща на фондация „Работилница за граждански инициативи“ (ФРГИ), която бе на тема „Набиране на средства от граждански организации. Как да сме успешни?“. В нея се включиха около 40 организации от цялата страна, които имаха възможност да получат знания относно различни механизми за фондонабиране. Инициативата се организира за единадесета поредна година и има за цел обмяна на опит и провокиране на дискусия по темата.

Соня Главова – Специалист „Комуникации и социална отговорност“ от фондация „За Нашите Деца“, представи модела „Маркетинг, свързан с кауза“, който е сред водещите успешни практики за набиране на средства на фондацията. Базирайки се на дългогодишния опит на фондацията тя сподели пред присъстващите организации какви са ефективните механизми и стъпки за реализиране на успешни партньорства с корпоративния сектор чрез прилагането на този модел.

От години „За Нашите Деца“ изгражда дългосрочни взаимоотношения с бизнеса, реализирайки кампании, свързани с отчисления от продукти или услуги, в подкрепа на каузите на фондацията. Сред знаковите ни партньорства в тази сфера са компании като CompassCosta CoffeeOriflameMKB UnionbankICN.BG и др.

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.