За втора поредна година Sofia Event Center са домакини на Вечер на добродетелите

За втора поредна година домакини на най-значимото благотворително събитие Вечер на добродетелите ще бъдат Sofia Event Center, които предоставят залата и своите услуги безвъзмездно за организирането на вечерта.

октомври 01 2014

За втора поредна година домакини на най-значимото благотворително събитие Вечер на добродетелите ще бъдат Sofia Event Center, които предоставят залата и своите услуги безвъзмездно за организирането на вечерта.

Целта на събитието е да набере средства, с които да се насърчи пълноценното развитие на деца в ранна възраст в България. Фондация „За Нашите Деца“ ще подкрепи родителите на деца със затруднение в развитието, за да им осигури постоянна и подкрепяща семейна среда и да стимулира реализирането на пълния им потенциал.

Калоян Тодоров, съсобственик и изпълнителен директор на SEG (Special Events Group) и SEC (Sofia Event Center) споделя какво го мотивира за втора поредна година да ангажира себе си и екипа на компанията с организирането на Вечер на добродетелите:

„Да помогнеш на кауза, която си струва, е най-лесното решение, което може да вземе всеки с истинско сърце. Вярвам, че моменти, които обединяват толкова хора в една обща кауза, трябва да бъдат подкрепени не само с думи, а и с дела. Именно поради тази причина бих искал да цитирам Джордж Карлин, който след смъртта на жена си пише статия, толкова актуална и уместна и днес, описваща с точност нашето ежедневие и забързания ни начин на живот, каращо ни да загърбим важните неща като семейство и любов. Статията завършва с невероятната сентенция, която гласи: „Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни“.

Е, аз вярвам, че всички тези моменти съм ги получил и съм ги усетил заедно с моето прекрасно семейство, което е до мен и в правилните, и в грешните ми избори. То ме подкрепя ме, то е моята сила и опора, то ми помага да вярвам и да изразявам себе си такъв, какъвто съм. Вярвам, че всеки има право да изпита това щастие, което аз изпитвам и да има вяра, за да се бори и да върви напред. Понякога обаче, трябва да получиш тази вяра, сила и подкрепа отвън. Да срещнеш в труден момент човек, който да ти подаде ръка и да те направи щастлив – това е безценно.

В епоха като нашата, в която всеки е вглъбен в себе си и се състезава с времето, силно си пожелавам все повече хора да осъзнаят нуждата от това да бъдем добри, да се обединим за благодародни каузи като тази и да дадем вяра на хората, които се нуждаят от нея.“

Тази година Sofia Event Center ще бъде домакин над 300 гости от академичните, културните и бизнес среди в България – хора с различна чувствителност към живота, обединени от желанието да дадат вяра на семействата и децата, които се нуждаят от нея.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.