Забавно карнавално парти в „Маджикленд“

Новият екип на Центъра за обществена подкрепа „Света София” прекара незабравими мигове в Карнавалната къща „Маджикленд”.

ноември 15 2008

Новият екип на Центъра за обществена подкрепа „Света София” прекара незабравими мигове в Карнавалната къща „Маджикленд”.

Освен, че се събраха на едно място, социалните работници от Центъра имаха възможност да се позабавляват, да попеят в караоке вечерта и да сменят за малко своята самоличност с аксесоарите във вълшебната къща. Така ръководителя на екипа за превенция и приемна грижа Вера Колешева влезе в ролята на Баба Яга, а социалния работник, който помага на родилки в риск Стилияна Грозева се превърна във вълшебник. Най-търсени през вечерта, обаче, си останаха оказаха перуките.

 

На екипа на „Маджикленд” социалните работници от Центъра подариха бебешки биберони, с твърдото убеждение, че детското във вече порасналите момчета и момичета не си отива. Накрая, в знак на приятелство и добро разбиране, всички дружно ядоха торта, подарък от „За Нашите Деца”.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.