Записахте ли детето си за Postbank Kids Run 2015?

Остават само 10 дни до крайния срок за регистрация за състезанието за деца Kids Run Business. Надпреварата ще се проведе на 7 юни от 12 ч. в Бизнес Парк София и е част от благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run 2015 г.

май 21 2015

Остават само 10 дни до крайния срок за регистрация за състезанието за деца Kids Run Business. Надпреварата ще се проведе на 7 юни от 12 ч. в Бизнес Парк София и е част от благотворителното щафетно бягане Postbank Business Run 2015 г.

Kids Run е състезание за деца от 4 до 16 години, които ще избягат разстояние от 600 метра. Надбягването се организира от Спортен клуб Бегач с подкрепата на Българската федерация по лека атлетика и сертифицирани треньори по програмата на IAAF – Kid’s Athletics. Състезанието включва 40 минути загрявка и лекоатлетически упражнения, направени специално за деца.

Организаторите обещават много забавления за всеки участник и специален подарък от Бегач и спонсорите. Децата ще получат и специален медал при финиширане.

Побързайте да запишете Вашето дете! Бройката на участниците е ограничена до 100, а цената за участие е 10 лв. Крайният срок за регистрация е 31 май.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.