fbpx

Днес изпратихме Петър при неговите баба и дядо

юли 19 2017

С много радост и капчица тъга днес изпратихме малкия Петър в новото му семейство. Отсега нататък за сладура ще се грижат неговите биологични баба и дядо.

Пепи дойде при нас преди малко повече от година, когато беше съвсем малко бебенце, направо от родилния дом. Още през първата седмица екипът ни от Детска къща се свърза с неговите баба и дядо, които оттогава с готовност и желание посещават дребосъка два пъти в седмицата, играят си с него, хранят го и му пеят песнички за лека нощ.

Пред очите ни малкото семейство израстваше емоционално с всяко изминато посещение, а Пепи откри топлина и любов в очите на баба и дядо. Малкият дори се запозна с майка си, която много бързо се привърза към него и ще остане в живота му до момента, когато може да се грижи самостоятелно за него.

Макар и с тъга, ние изпратихме Петър, сигурни, че ще израсне щастливо дете, обградено от любовта и грижите на най-близките си.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.