Госпожицата на „Семейна къща“

февруари 25 2014

Рая за момента е единствената госпожица в Семейна къща. В допълнение тя е и истинска красавица с дълбок син поглед, големи изразителни очи, деликатна усмивка и нежна бяла кожа. Много е спокойна и фина, досущ като една малка дама.

Рая се ражда в седмия месец от наркозависима майка. Налага се да прекара 2 месеца в кувьоз, за да се стабилизира и след като е готова да напусне болницата, тя идва в Семейна къща. Алина я описва само с една дума боец. Бременността на майкаката е непроследена и това е причината единствената госпожица в Семейна къща да бъде неспокойно бебе със силни колики и много безсънни нощи.

Но сега нещата седят различно. Почти 2 месеца Рая е в Семейна къща и се радва на грижи, ласки и внимание. Тя вече е спокойно бебе и не се срамува да раздава усмивки и щастливи гукания, сякаш иска да разкаже какво чувства. Като една истинска малка Мис, Рая е най-доволна, когато е облечена в рокля и не спира да играе с нея. Често е посещавана от майка си, като срещите протичат много емоционално и за двете. Има силна връзка между майката и нейното момиченце и екипът на Семейна къща се надява с много работа Рая да заживее щастлива и спокойна в истинското си семейство.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.