fbpx

Лято в Детска къща

Нека да е лято, само да е лято!  
Тази песен звучи цяло лято в Детската ни къща, но със своя детски аранжимент и текст, който децата сами измислят всеки ден.  

септември 03 2021

Тяхното първо истинско детско лято е. За първи път Ани, Ели, Мони, Лени и Теди облякоха бански и плуваха в басейн, за първи път бяха истински феи с крила и рокли, за първи път скачаха на батут и пищяха от удоволствие в надуваем замък, за първи път ходиха на цирк, в ботаническа градина, на куклен театър, за първи път се качиха на детска въртележка и се возиха на трамвай… За първи път разбраха, че детството може да е вълнуващо преживяване с много приключения и весели дни.  

В това магично първо лято отпразнувахме и петия рожден ден на Ани.   

Решихме, че ще получи 5 подаръка за всичките си рождени дни, които не е празнуваладосега. 

  • Нова кукла, която да гушка вместо мама, която вече е звездичка.   
  • Книжка която се разказва за звездичките.  
  • Малка палатка, където да почива с куклите си, когато другите спят, а тя се страхува да заспи, за да не се върнат кошмарите.  
  • Басейн, защото нямаше представа какво е това.  
  • Рокля на принцеса с дълга руса плитка като на Рапунцел, понеже мечтае за дълга коса.   

Разбира се имаше торта, балони, игри и приключения, без които един детски рожден ден би загубил вълшебството, което носи.  

Денят, в който човек е роден, е специален с това, че хората, които те обичат, го запълват с любовта, вниманието и грижата си. За едно дете той би трябвало да е още по-специален и  съвършен. Ние като специалисти в ранното детско развитие знаем, колко важно е Ани да има точно такъв рожден ден, за да расте пълноценно.

Вярваме, че успяхме и от сърце й желаем всички следващи рождени дни да са пълни с усмивки, любов и звездна магия.  

 

Благодарим на всички наши дарители, които ни помагат да подаряваме на децата от детската ни къща приказно детство!  

 

Програма за редовни дарения

Ре:дарител

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.