Любопиткото на „Семейна къща“

февруари 25 2014

Калоян е най-новият член от семейството. Той идва в Семейна къща преди седмица и е само на 40 дни. Големите бузи и завитият перчем са първите неща, които ще грабнат вниманието ви. А любопитният му поглед ви провокира да се чудите, дали той няма да е някой бъдещ изследовател.

Калоян е изоставен още в родилното отделение, като майка му е твърдо решена, че не иска да бъде част от неговия живот. През първите два дни той спи дълбоко и се буди само, когато е време за хранене. Но след това постепенно започва да се адаптира, става все по-жизнен и свиква с новата обстановка. Сега той не просто е едно много будно бебе, а вече търси и внимание и ласки. Алина майката в Семейна къща казва, че по крачетата на Калоян личи, че той ще порасне голям и висок мъж. Освен висок, той май ще бъде и доста зиморничав. Калоян е не само най-новото бебе в къщата, но и най-дебело облеченото. Той обича под завивките да е с топъл плетен пуловер, а когато дойде време за повиване, дебелите му бузки не спират да треперят.

Фондация „За Нашите Деца“ търси ново семейство за Калоян, което освен топло креватче и много меки завивки, ще трябва да приготви и цялата си обич и ласки, които както той, така и всяко дете заслужава.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.