fbpx

Малката Мая в прегръдките на Лили Маринова

февруари 12 2021

Вратите на дома на приемен родител Лили Маринова отново се отвориха за дете в нужда. Започнала живота си от център за настаняване, 3-месечната Мая от днес вече е в топлите прегръдки на приемната майка, от която ще получи всичко необходимо – обич, грижа и внимание. 

Лили Маринова е приемна майка, доказала се като прекрасен родител в грижата за децата в риск.

За нея посрещането на нуждите за деца от 0-3-годишна възраст е истинско призвание и професия. През дома й са преминали вече 11 деца, които в най-тежкия момент от живота си, са имали възможността да попаднат в нейния уютен домда бъдат обичани и в същото време плавно и внимателно подготвени за предстоящата промяна в живота им – връщане към своето родно семейство или осиновяване. 

Ние, от фондация За Нашите Деца сме щастливи, че вече 9 години имаме възможност да работим и подкрепяме Лили в нейното начинание, а именно: осигуряване на дом и щастие за всяко дете в нужда!  

Ако искаш и ти да помогнеш на децата, нуждаещи се от временен дом, не се колебай, а кандидатствай тук: https://detebg.org/adopt-child/ 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.