fbpx

Малкият Калин и семейство Узунови

януари 28 2021

Приемно семейство даде топлина и грижа на изоставено невръстно момченце.

Само месец след като изпратиха при неговите осиновители Динко, детето на което помогнаха да преодолее дефицитите от изоставането си, семейство Узунови посрещна в дома си Калин – чаровно малко момченце на година и половина, изоставено от родната си майка.

Часове, след като родната му майка го завела в отдел “Закрила на детето” и заявила своята невъзможност към момента да се грижи за него, те отвориха вратите на дома си, прегърнаха и дадоха сигурност на  детето.

В края на деня до нас достигна информация, че е необходимо спешно настаняване в подкрепяно от нас приемно семейство. Реагирахме веднага, защото за нас най-важно е нито едно дете, нито един ден да не живее без семейство.

Юлиана Узунова има опит с  деца, лишени от родителска грижа, а Калин е петото дете, на което тя и съпругът й ще дадат сигурност, топлина и обич, докато се намери постоянно решение за него.

Вярваме, че с нашата помощ и с подкрепата, енергичността, професионализма и голямото сърце на приемната майка Юлиана Узунова, Калин ще расте в сигурна семейна среда докато е необходимо.

А ние им пожелаваме здраве, успешно адаптиране и  безгрижни дни!

През миналата година 7 от децата, за които се грижиха подкрепяните от фондацията 23 приемни семейства, намериха своето ново истинско семейство и вече растат обградени от любовта и топлината на мама и тати.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.