fbpx

От днес Кристиян вече има своето истинско семейство

септември 27 2019

Днес Кристиян каза довиждане на нашата „Детска къща„, сбогувахме се с него, за да го изпратим в неговото истинско семейство. Криси си тръгна със своите нови мама и татко.

Криси дойде при нас броени дни след раждането си. В началото той беше много слабичък, страдаше от липсата на най-важната фигура в живота си- неговата майка. Макар и трудни, тези първи месеци от живота му, му дадоха безкрайно много любов. Благодарение на любовта, вниманието, домашно приготвената храна  и грижите на детегледачките в Детска къща и подкрепата на психолозите от нашия Център за обществена подкрепа, започна бързо да преодолява предизвикателствата, с които го посрещна живота. Настигна връстниците си, превърна се в красиво и обичливо дете, любопитно към заобикалящия го свят. С интерес изучаваше животните в зоологическата градина, забавляваше се истински на представленията на кукления театър и още много други преживявания, които са част от създавания от нашите колеги уют.

Заедно преживяхме и се радвахме на първото изникнало зъбче,  плакахме от щастие когато направи първите си крачки. В семейството на Детска къща отпразнувахме с много любов, внимание, подаръци и, разбира се торта, отпразнувахме първия рожден ден на Криси.

През цялото време на престоя му, ние го подготвяхме за най-важният за него момент- срещата му с неговите осиновители. Само месец след като се запознаха, днес Криси си тръгна от Детска къща с мама и татко.

Сигурни сме, че в своето истинско семейство Криси ще расте обгърнат от обич, грижи и внимание, а най-чаканите и щастливи мигове ще съпътстват винаги семейството му.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.