Тук Ади намери дом и обич

декември 09 2020

Топла прегръдка, семеен уют и искрена любов посрещнаха преди почти месец едно малко момиченце, лишено от топлината на родното си семейство. Даде й ги подкрепяната от фондацията приемна майка Вера Крумова само няколко месеца след като изпрати друго малко момиченце – Катерина, за което се грижи с обич, в новото му постоянно семейство.

Преживяла раздялата и поела в ръцете си още едно дете, нуждаещо се от грижите и любовта й, днес Вера е щастлива и заредена с нови емоции, които й дарява малката Ади.

Ади е само на годинка и девет месеца, но вече е изпитала чувството на самота,  след като е била изоставена от родната си майка.

Още от първия миг, прекрачвайки прага на новия си дом, малката чаровница беше посрещната с внимание и нежност от биологичния син и майката на Вера.

Тя бързо започна да свиква с новата си среда, вече се отпуска и контактува с всички от семейството спокойно, и разбира се като всяко дете проявява собственичество спрямо всички играчки. А Вера Крумова за пореден път отвори голямото си сърце и блага душа, с които върна чаровната усмивка на Ади.

Естествено, пред приемната майка и нейното семейство предстоят много предизвикателства, но с търпение, правилен подход и най – вече много обич, Ади ще преживее истинско щастливо, слънчево и безгрижно детство.

 

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.