Звездата на „Семейна къща“

февруари 25 2014

Иван е ветеранът в Семейна къща. Той е от първите деца, настанени в къщата и вече няма никакви притеснения да показва артистичната си натура на всички.

Първия месец и половина от живота на Иван са истинско изпитание за беззащитното дете. Той е изведен от семейството си, тъй като те живеят на поляна в изключително лоши битови условия и животът му е застрашен. Когато донасят Иван в къщата, целият екип е потресен от гледката той е изключително малък, недохранен, покрит с рани и мръсотия, изнемощял и отпуснат. Те веднага се заемат със задачата да върнат детето към живота. Още първият ден той е изкъпан три пъти, за да може мръсотията да се отмие от нежната бебешка кожа. Преди да дойде в къщата, Иван е бил хранен нередовно и с крайно неподходящи храни, което носи своите последици. След много трудности и упорити усилия, екипът в Семейна къща успява да стабилизира храненето му и днес той си хапва безпроблемно, но само храните, включени в специалната му диета.

Иван се оказва изключително силно бебе. Бързо наддава на килограми и истинската му натура започва да си личи. До скоро наричан детето каучук, поради изключителната му гъвкавост, днес той има ново прозвище звездата. Иван успява да си извоюва тази титла благодарение на изключителната артистичност, която проявява. Той е невероятно музикален, танцувален, чаровен, харизматичен, а задъханите му къдрици и пронизващият поглед са досущ като на звезда от голямата сцена.

Целият екип на Семейна къща се надява и силно вярва, че Иван ще бъде следващото осиновено дете. И макар никак да не им се иска да се лишават от спектаклите на малкия Бандерас, те смятат, че е време и някой друг да им се порадва. А каква по-добра публика от бъдещото му семейство.

Стани дарител и създай

Промяната

за децата на България

Дари сега * Присъединете се към нашите дарители като индивидуален даритен или бизнес. Даренията могат да са еднократни или месечни.